Instruktører

Sensei Jon Wicks, 8. dan

Jon Wicks, 8. dan

Som medlem i Sentrum Karateklubb i Bergen har du tilgang til noen av Norges beste karateinstruktører. Her er noen av instruktørene du kan møte på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Jon Wicks, 8. dan

Jon Wicks er vår internasjonale hovedinstruktør. Han er i Norge minst to ganger årlig for å instruere. Sensei Wicks ble utpekt av Dr. Tatsuo Suzuki som hans etterfølger etter at Suzuki døde sommeren 2011. Wicks har en lang rekke internasjonale titler, og mer enn 10 VM og EM- gull i Wado Ryu.

 

 

Sensei Cato Bruarøy, 7. dan

Cato Bruarøy, 7. dan

Cato Bruarøy, 7. dan

Cato er fast instruktør i klubben vår. Han er europamester i wado-karate (2006), verdensmester i shito ryu-karate (1999) og tidligere offisiell norgesmester i karate. Han er hovedinstruktør for karateorganisasjonen WIKF Norge og leder for Teknisk Komite i Norges Kampsportforbund, Karateseksjonen. Cato har trent karate i over tredve år og trener også Taiji og Taijiwuxigong.

 

 

 

Espen

Espen Nordal, 6. dan

Espen Nordal, 6. dan, klubbens hovedinstruktør

Espen har fullført og bestått alle tekniske graderinger i vår stilart. Han har trent karate siden 1986 med hovedfokus på tradisjonell karate. Espen konkurrerer aktivt nasjonalt og internasjonalt i både kamp og kata, og ble verdensmester i wado karate i 2013. Espen har i tillegg trenerutdanning gjennom Norges Idrettsforbund.

 

 

Sensei Cato Lothe, 4. dan

Cato Lothe, 4. dan

Cato Lothe, 4. dan

Cato har trent karate siden 1988. Han har lang idrettserfaring, der han bl.a. er norgesmester i sykling. Cato er fast instruktør på klubbens grunnkurs i karate. I tillegg til karate, så har Cato også instruktørutdanning i Krav Maga og har instruktørlisens innenfor dette kampsystemet.