Instruktører

Som medlem i Ikita karateklubb i Bergen har du tilgang til flere av Norges beste karateinstruktører. Her er noen av instruktørene du kan møter:

 

Kjell

Kjell Jakcobsen, 7. dan

Kjell Jacobsen, 7. dan

Kjell er den eneste fra Bergen på herresiden som har vunnet kongepokalen i karate. Hans erfaring som landslagsutøver og hovedtrener for landslaget har betydd mye for klubbens gode resultater. I klubbregi har Kjell trent opp flere norgesmestere. Kjell er aktiv internasjonal dommer og og er en av de med høyest dommerlisens i Norge. Kjell er også en av de i få i Norge som har blitt tildelt æresmedlemsskap i Norges Kampsportforbund. I tillegg til alt arbeidet i klubben er Kjell også medlem av teknisk komite for WIKF Norge og er en svært viktig deltaker i å utvikle karate i Norge. Kjell har tidligere vært både medlem av og ledet karateseksjonen i Norges kampsportforbund.

Kjell Jacobsen har 34 års erfaring som brannmann i Bergen og arbeider i dag som instruktør på Nosefo sikkerhetssenter.

 

 

 

 

Espen

Espen Nordal, 6. dan

Espen Nordal, 6. dan

Espen er klubbens hovedinstrultør og har fullført og bestått alle tekniske graderinger i vår stilart og er gradert til 6. dan i wado ryu. Han har trent karate siden 1986 med hovedfokus på tradisjonell karate. Espen har konkurrert nasjonalt og internasjonalt i både kamp og kata, og ble verdensmester i wado karate i 2013. Espen er  i tillegg gradert til 6. dan i World Karate Federation (WKF) som er verdens største karateorganisasjon og den eneste karateorganisasjonen som er godkjent av  IOC til å drive med konkurransekarate. Espen har også trenerutdanning gjennom Norges Idrettsforbund.

Espen er utdannet som siviløkonom fra NHH og arbeider som leder i DNB. Espen har over 13 års erfaring som leder innenfor finans.

 

 

 

 

 

Sensei Cato Lothe, 4. dan

Cato Lothe, 4. dan

Cato Lothe, 4. dan

Cato har trent karate siden 1988. Han har lang idrettserfaring, der han bl.a. er norgesmester i sykling. Cato er fast instruktør på klubbens grunnkurs i karate. I tillegg til karate, så har Cato også instruktørutdanning i Krav Maga og har instruktørlisens innenfor dette kampsystemet.

 

 

 

 

 

 

Ronny Meyer, 3. dan

Ronny Meyer, 3. dan

Ronny Meyer, 3. dan

Ronny har trent karate siden 1987. Ronny er en av ildsjelene i klubben og sprer alltid glede med sitt humør og fokus på god trening. Ronny er instruktør på klubbens grunnkurs og videregående parti.Ronny har utdannelse som instruktør gjennom Norges Idrettsforbund og Norges Kampsportforbund. I tillegg til karate, så har Ronny også instruktørutdanning i Krav Maga og har instruktørlisens innenfor dette kampsystemet.

Ronny arbeider som daglig leder for konsulentselskapet Techconsult.

 

 

 

 

 

 

Leif

Leif Helge Olsen, 2. dan

Leif Helge Olsen, 2. dan

Leif Helge har vært med i klubben siden 1985. Han er en av de mest erfarne instruktørene i teamet og har i tillegg til solide karate kunnskaper studert og spesialisert seg på selvforsvarteknikker. Leif Helge sine treninger er svært populære og du blir garantert svett og du kjenner virkelig at du har vært på karatetrening! Leif Helge er byggmester av yrke og driver eget byggfirma..

 

 

 

 

 

 

 

Arild

Arild Larsen, 2. dan

Arild Larsen, 2. dan

Arild har trent karate siden sluttet av 1970. Han har instruert våre barnepartier i en årrekke og er en av våre mest habile instruktører. Arild er alltid beredt til å hjelpe og er klubbens “alt mulig mann”.

Arild arbeider til daglig i Framo Engineering

 

 

 

 

 

 

 

Rune

Rune Stensletten, 1. dan

Rune Stensletten, 1. dan

Rune startet med karate i 1987. Han har en bakgrunn fra flere karatestilarter og er fast hjelpeinstruktør både på grunnkurset vårt og videregående parti.

Rune er utdannet som ingeniør og har et globalt lederansvar i Siemens.

 

 

 

 

 

 

 

Irene Flønes, 5. kyu

Irene Flønes, 5. kyu

Irene Flønes, 5. kyu

Irene startet med karate i 2002 og er gradert i flere karatestilarter. Hun har bred erfaring innen karate og har tidligere også konkurrert nasjonalt. Nå er Irene hjelpeinstruktør for nye i klubben og tar imot alle med et smil.

Irene er utdannet lege og arbeider ved Haukeland Universtetsykehus.